Over ons

Your Link is gespecialiseerd in banen met een vast dienstverband in de tuinbouw én in persoonlijke aanpak.

Neem contact met ons op
Over Your Link
Swoosh-header_Yourlink

OK, heel even
over ons dan

Maar ook dat gaat vooral over jóu. Want Your Link staat voor echte persoonlijke aandacht voor kandidaten en opdrachtgevers. Onze kracht ligt niet in het aantal plaatsingen dat we realiseren, maar in het maken van de ideale match: die ene baan of kandidaat die precies past.

Dankzij ons sterke netwerk in binnen- en buitenland behoren we tot de insiders op het gebied van recruitment voor tuinbouw. Je krijgt bij ons altijd iemand aan de lijn die weet waar je het over hebt.

Neem contact op
Commercial,Cultivation,Houseplants,In,A,Greenhouse.,Female,Hands,Taking,Care
DSC_4256

Goos Bartels

Partner/recruiter

Ruim dertig jaar lang heb ik als zelfstandig ondernemer in de tuinbouw de wereld afgereisd om veredelingsproducten aan de man te brengen. Nog steeds gaat mijn hart sneller kloppen van productvernieuwing en nieuwe technieken.
Eerlijk advies en duidelijke communicatie zijn zaken die je van mij mag verwachten. Ik haal enorme voldoening uit een geslaagde plaatsing; een kandidaat die zich als een vis in het water voelt in zijn nieuwe baan en een opdrachtgever die zijn nieuwe medewerker het liefst wil adopteren.

Kijk er niet van op als ik niet in een ‘directie-auto’ arriveer als ik langskom, ik ben een groot liefhebber van motorrijden en ik combineer graag werk en hobby.

Kim Heemskerk

Partner/recruiter

In 2020 ben ik begonnen met de deeltijd hbo-studie Human Resource Management en ik wilde mijn kennis over de sociale kant van arbeid en organisatie het liefst meteen in praktijk brengen. Ik ben gestart als junior consultant en in juli 2022 is Your Link ontstaan.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft. Die (soms onbekende) talenten herkennen en ontwikkelen door écht persoonlijk in gesprek te gaan is iets waar ik iedere dag weer blij van word.

Tot voor kort heb ik zelfstandig gewerkt met mijn eigen vrachtwagen. Dit past goed bij mijn nuchtere instelling en voorkeur voor open en duidelijke communicatie.

DSC_4299
DSC_4222

Anneke Brouwer

Recruiter backoffice

Na de havo heb ik bij Schoevers de opleiding directiesecretaresse gevolgd. Mijn loopbaan begon als administratief medewerker bij een bloemenexporteur en daarna ben ik als secretaresse bij uiteenlopende bedrijven in verschillende sectoren werkzaam geweest.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en als dochter van een seringenkweker bleef de tuinbouw lonken. Sinds 2001 ben ik als backoffice recruiter terug in de sector en nu ondersteun ik de consultants van Your Link bij het vinden van de juiste match voor kandidaat en organisatie door de administratieve processen te regelen en de databases en dossiers up to date te houden.

Swoosh-footer_Yourlink