Jouw nieuwe carrière begint bij Your link

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Je kan bij ons altijd terecht voor een goed en eerlijk adviesgesprek. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Onze vacatures
kandidaten-agrarische-sector
Swoosh-header_Yourlink

DRIE GOEDE REDENEN OM VOOR YOUR LINK TE KIEZEN

ICON 1 ALT TITLE
Specialistische kennis

Wij combineren inside kennis van de tuinbouw met een frisse blik op recruitment. We zijn geen stalkers of cv-schuivers, maar we willen het beste voor jou en onze opdrachtgever.

ICON 2 ALT TITLE
Persoonlijke aanpak

Je hebt bij ons een vaste contactpersoon die (bijna) altijd bereikbaar is. Eén die je ambities en drijfveren kent, maar bijvoorbeeld ook weet dat jij op donderdag niet gebeld wilt worden.

Icoon-garantie_Yourlink
Wereldwijd netwerk

Je kan bij ons terecht als je een baan in Nederland zoekt, maar ook als je je vleugels verder in Europa, Afrika of Azië of elders wilt uitslaan.

Portrait,Of,Beautiful,Young,Guy,In,The,Hothouse,Taking,Care

Gespecialiseerd in
persoonlijke aanpak

Hoe meer we van je weten, hoe beter de match. Daarom kijken we verder dan je cv. Vertel ons waar je echt goed in bent, maar ook wat je nog wilt leren. In wat voor omgeving je optimaal presteert. Daarover gaan we graag met je in gesprek. Helemaal vrijblijvend uiteraard, het kost je niks en je zit nergens aan vast. Wij zullen ook nooit je gegevens doorsturen zonder jouw toestemming.

Maak kennis

De tuinbouw iets voor jou?

Laat ons je helpen!

Ook zonder achtergrond in de tuinbouw ben je bij Your Link van harte welkom voor vrijblijvend advies. Wij gaan graag met je in gesprek over wat deze branche jou te bieden heeft.

Bekijk onze vacatures
Young,Woman,Taking,Notes,While,Working,In,A,Greenhouse.,Woman
logo (1)
svgexport-13
VF Color png
oxin-horizontal
logo bernhard
Logo Baas_DIAP roze bloem[44]-01
vdK logo 2008
MMFlowers_Logo
Queen_Logo_Black
Swoosh-footer_Yourlink